بورس و اوراق بهادار، بازاریابی داخلی و خارجی، اقتصادی، مدیریت، بازرگانی، قوانین امور گمرکی
تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
کاربــردهای متـفاوت طلا از گـــذشته تا امـــروز
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 2:13 | بازدید : 690 | نویسنده : حمید | ( نظرات )

 

طلا، فلزی ارزشمند و گران قیمت است که در روزگار فعلی بیشتر برای آویزان شدن از سر و گردن مردم استفاده می شود. اما این فلز گذشته از زیبایی و گرانی که باعث شده حرف اول را در میان زینت آلات بزند، به دلیل خواص و ویژگی هایی که دارد، در طول تاریخ همواره مورد استفاده قرار گرفته است.


به گزارش ایران ویج ، در طول تاریخ از مصارف دندانپزشکی تا وسایل برقی امروزی و حتی در هوا و فضا می توان ردی از طلا یافت. در این گزارش موارد استفاده از طلا را در طول تاریخ بررسی کرده ایم.

 
حدود 4500 سال مصرف دارویی داشته است


 
نخستین بار استفاده از طلا را می توان در  2500 سال پیش از میلاد و در مصارف پزشکی چینی دید. طلای خالص در درمان جوش، آبله و زخم های پوستی چاره ساز بوده است.


 
این روزها برای درمان آرتروز استفاده می شود



این روزها از طلا برای درمان آرتروزها استفاده می کنند.  نمک طبی طلا برای کاهش ورم درمان آسیب های استخوانی و تسکین درد سفتی مفاصل به کار می رود. 

 
حدود 3 هزار سال مورد استفاده دندانپزشکان بوده است

 
طلا، چیزی حدود 3 هزار سال در دندانپزشکی کاربرد داشته است و اولین کتاب در این باره سال 1530 نوشته شد. در این کتاب به دندانپزشکان آن زمان توصیه شده بود برای پرکردن حفره های دندان ها و یا جایگزینی دندان های پوسیده از برگ طلا استفاده شود.

 
طلا سمی نیست

 
هزاران سال بعد، هنوز هم از طلا در پر کردن و ارتودنسی و کارهای دیگر دندانی استفاده می شود. طلا، فلزی سازگار با محیط است، بدین معنا که برای بدن انسان سمی نیست و به آن آسیبی نمی رساند.


 
یکی از بهترین رساناهای برق است


 
طلا یکی از بهترین رساناهای برق است و در بسیاری از وسایل الکتریکی از جمله تلفن های همراه به کار گرفته می شود. طلای موجود در بافت این دستگاه های برقی، آنها را از خوردگی حفظ می کند.

 
دست کم به اندازه 50 سنت طلا در هر تلفن همراه به کار رفته است

 
هر دستگاه تلفن همراه دارای 50 میلی گرم طلا است. ظاهرا مقدار کمی به نظر می رسد، اما به این نکته هم باید توجه داشت که هر سال حدود 1 میلیارد دستگاه تلفن همراه ساخته می شود. با در نظر گرفتن قیمت 50 سنت برای طلاهای بکار رفته در هر تلفن همراه به این نتیجه می توان رسید که هر سال 500 میلیون دلار طلا در تلفن های همراه استفاده می شود!


 
طلا در بسیاری از کامپیوترها یافت می شود

 
همچنین در بسیاری از کامپیوترهای معمولی هم می توان اثری از طلا پیدا کرد. این فلز گرانبها در CPU و مادر برد به کار برده می شود و به این ترتیب اجازه ارتباط بخش های مختلف کامپیوتر شما را با هم می دهد.
 
نقش مهمی در انتقال سریع اطلاعات دارد

 
طلا رسانای قابل اعتمادی است در انتقال اطلاعات و دادها از یک دستگاه دیجیتال به دستگاهی دیگر است. در واقع تنها نقره و مس در این زمینه از طلا عملکرد بهتری دارند.


 
می توان آن را به صورت ورقه های خیلی نازک درآورد

 
طلا فلزی چکش خوار و انعطاف پذیر است، به طوریکه می توان آن را  به شکل ورقه های نازک هم درآورد. این ورقه های طلا را در ساختمان های سراسر جهان استفاده می کنند.
 

 
این ساختمان با 1/5 تن طلا ساخته شده

 
این معبد هندی، بزرگترین ساختمان ساخته شده از طلا درجهان است. در این ساختمان از 1/5 تن طلا استفاده شده است.
 

 
در فضا در جهت انعکاس تشعشع ها و تثبیت درجه حرارت به کار می رود

 
دستگاه هایی فضایی هم از طلا بی بهره نیستند و دارای فیلم پلی استری با روکش طلا هستند که در بازتاب اشعه مادون قرمز و کمک به تثبیت درجه حرارت به کار می رود.
در صورت عدم وجود طلا در فضا پیماها، بخش های تیره تر آنها، مقدار زیادی گرما به خود جذب می کنند.
 

 
طلا در لباس فضانوردان هم یافت می شود

 
ناسا برای حفظ فضانواردان خود هم از طلا درلباسشان استفاده می کند. یکی از مواد تشکیل دهنده کلاه فضانوردان، طلاست تا آنها از تابش های مضر خورشید حفظ کند.
 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
نویسندگان
نظر سنجی

چه مطالبی را با توجه به اینکه وبلاگ اموزشی است نیاز است بیشتر به آن بپردازیم متشکرم

آرشیو مطالب
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 891
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 109

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 643
:: باردید دیروز : 48
:: بازدید هفته : 756
:: بازدید ماه : 2702
:: بازدید سال : 11602
:: بازدید کلی : 132143